Villa Angel Ohrid

Адреса: Булевар Св. Наум б. б.    Телефон: +389-78-405-469, +389-70-479-485

Трокреветни соби 35€

Вила Ангел располага со пет трокревтни соби цена 35 Евра по соба.

проверете достапност