Villa Angel Ohrid

Адреса: Булевар Св. Наум б. б.    Телефон: +389-78-405-469, +389-70-479-485

Двокреветни соби 25€

Вила Ангел располага со две двокреветни соби цена 25 Евра по соба.

проверете достапност