Villa Angel Ohrid

Адреса: Булевар Св. Наум б. б.    Телефон: +389-78-405-469, +389-70-479-485

Резервација

проверете достапност

Сместување

home-image

Двокреветни соби

Две двокреветни соби цена 25 Евра по соба

Повеќе
home-image

Трокреветни соби

Пет трокревтни соби цена 35 Евра по соба

Повеќе
home-image

Четворокреветни соби

Четири четворокреветни соби цена 45 Евра по соба

Повеќе
home-image

Фамилијарни

Две фамилијарни соби цена 55 Евра по соба

Повеќе